Головна Новини Відео 2020 «Новини не дивитеся?»: відео з київського трамвая із «слухняними» українцями
commentss НОВИНИ Всі новини

«Новини не дивитеся?»: відео з київського трамвая із «слухняними» українцями

У Києві зняли на відео, як патрульний і кондуктор вмовляють мешканців дотримуватися правил карантину в одному з трамваїв, куди зайшло понад 10 осіб

19 березня 2020, 18:38 comments9409
Поділіться публікацією:








«Новини не дивитеся?»: відео з київського трамвая із «слухняними» українцями

В Україні на час карантину через коронавірус заборонили пересуватися в громадському транспорті більше 10 людям одночасно. Стежити за лімітом пасажирів намагаються водії та патрульні поліцейські, але поки що це не зовсім виходить. Підтверджує це відео, опубліковане київським ЗМІ.


Так, сьогодні вранці в одному з трамваїв патрульний та водій кілька хвилин вмовляли киян дотримуватися правил карантину. Замість 10 в транспорт зайшло 14 осіб, "здаватися" ніхто не хотів.

"Ну, що вам не зрозуміло, я не знаю. Ви що, новини не дивитеся? Або я не розумію просто", — звернувся до пасажирів поліцейський.

Варто додати, що кондуктор повідомила киянам про альтернативу: вона просить пасажирів пересісти у другий вагон, "який повністю порожній".

Нагадаємо, Національна поліція під час карантину працює в посиленому режимі. Так, щодоби заступає більше 15 тисяч поліцейських для забезпечення карантинних заходів. Сьогодні в Україні вже склали 32 адміністративних протоколи, найбільше – у Донецькій області.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відомо, як будуть контролювати кількість пасажирів у громадському транспорті під час карантину.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!