Головна Новини Відео 2020 Австралійський зоопарк запустив прямий ефір під час карантину: кумедне відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Австралійський зоопарк запустив прямий ефір під час карантину: кумедне відео

Зоопарк в Австралії почав вести трансляції з вольєрів, але популярним стало відео не з тваринами, а з танцівником-співробітником

24 березня 2020, 04:00 comments9430
Поділіться публікацією:
Австралійський зоопарк запустив прямий ефір під час карантину: кумедне відео

На час карантину внаслідок коронавірусу зоопарк в Австралії запустив прямі трансляції, оскільки відвідування тварин заборонили. Після цього танець співробітника зоопарку, показаний у прямому ефірі, став вірусним. Про це пише ВВС.

Так, зоопарк в Мельбурні почав трансляцію своїх вольєрів, щоб люди могли подивитися на звірів, перебуваючи в ізоляції вдома. Але популярним став ролик не з тваринами, а з одним із співробітників зоопарку. На відео можна побачити, як чоловік проходить біля вольєрів, а потім дістає яскраве віяло і починає активно танцювати, час від часу дивлячись у камеру.

Нагадаємо, в мережі з'явилося захопливе відео про те, як італійці проводять карантин через коронавірус. Так, італійці цілими сім'ями співають патріотичні пісні зі своїх балконів під час карантину, спів розноситься всією вулицею.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що житель Тернопільської області вирішив креативно вийти з ситуації з дефіцитом медичних масок під час карантину через коронавірус в Україні: чоловік прийшов до супермаркету в масці чумного лікаря. В мережу потрапило відео.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!