ВІДЕОФАКТ: перекотиполе атакувало водіїв

Незвичайний смерч з клубків перекотиполя в штаті Вашингтон потрапив на відео

Незвичайний смерч у штаті Вашингтон з клубків перекотиполя атакував водіїв на дорозі. Відео опубліковано на сайті ВВС.

Так, ураган із перекотиполя відбувся неподалік від міста Річленд, що знаходиться в передмісті Вашингтона. В повітряне завихрення потрапили сотні клубків перекотиполя. Журналісту Метту Макнайту вдалося зняти це унікальне явище на відео.

"Спочатку я побачив, як один клубок перекотиполя крутиться біля дороги, - розповідає очевидець. - І я подумав: "Прикольно, перекотиполе перекочується". Потім я побачив, що їх дуже багато і мені довелося знизити швидкість".

Тільки коли завихрення з рослин опинилися позаду водія, журналіст зміг поглянути на картину з боку. "Вау! Нічого собі": ось такі емоції були в чоловіка у той момент.

"Я не раз бачив "пилові вихори", й досить великі, але я ніколи не бачив, щоб перекотиполе так круто затягувало в смерч. Я навіть не знаю, скільки їх там могло бути", - розповів американець.

Повідомляється, що пилові вихори формуються, коли гаряче повітря від землі різко піднімається вгору і, проходячи через прохолодний шар повітря, створює завихрення.

косулі завітали до парку в Ужгороді під час карантину. З'явилося відео з тваринами, які вже кілька років не з'являлися на території парку.

Раніше "Коментарі" писали, що американець зняв біля берегів Каліфорнії дельфінів, які світяться.