Головна Новини Світ Африка У Бразилії не будуть скасовувати карнавал з-за коронавіруса
commentss НОВИНИ Всі новини

У Бразилії не будуть скасовувати карнавал з-за коронавіруса

В даний час міністерство зафіксувало 14 підозрілих випадків у Бразилії

4 лютого 2020, 01:15 comments2142
Поділіться публікацією:
У Бразилії не будуть скасовувати карнавал з-за коронавіруса

Відомий бразильський карнавал, який проходить в цьому році в кінці лютого в Ріо-де-Жанейро не будуть скасовувати через коронавіруса. Про це заявив міністр охорони здоров'я країни Енріке Мандетта в соцмережі Twitter.

"Це культурна подія, яка формує нашу ідентичність. Немає ніяких підстав, щоб висувати таку гіпотезу про скасування карнавалу, сподіваємося, що в цей час люди будуть розважатися, насолоджуватися святом", — сказав Мандетта.

Як відомо, в країні лікарі зафіксували чотирнадцять підозрілих випадків на короновірус, але на даний момент офіційних заяв з приводу підтвердження немає. Тому, як вважають у моз країни, це не привід скасовувати свято. а карнавалу щорічно готуються найкращі танцювальні школи країни, де вони можуть позмагатися і отримати перше місце.

 Як повідомляло видання "Коментарі", згідно з даними китайських експертів, в залежності від збільшення смертності, новий небезпечний вірус може поширюватися і мутувати. За однією з версій, хвороба з'явилася на ринку, де проводилися незаконні операції з дикими тваринами. У дослідженнях відзначається, що найбільш близьке збіг за генетичним кодом цього вірусу спостерігається у двох видів тварин — южнокитайского многополосого крайта і китайської кобри. Китайський професор в Німеччині прогнозує, що епідемія досягне свого піку в березні, а може продовжитися до травня.

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!