Головна Новини Світ Азія В Китаї від коронавіруса померли понад 500 осіб
commentss НОВИНИ Всі новини

В Китаї від коронавіруса померли понад 500 осіб

В кінці 2019 року в китайському місті Ухань був зареєстрований спалах пневмонії

6 лютого 2020, 02:50 comments1696
Поділіться публікацією:
В Китаї від коронавіруса померли понад 500 осіб

Внаслідок зараження китайським коронавіруса померли 564 людини. Вилікувались від вірусу більше тисячі чоловік. Про це йдеться в Центрі системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса.

За останню добу, повідомили органи охорони здоров'я Китаю, померли 73 людини.

Кількість випадків захворювання збільшилася до 27636 людина.

 Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що епидемия особливої форми пневмонії у Китаї загрожує погіршити фінансові показники найбільших виробників алкоголю з Європи. Як відомо, поширення інфекції почалося напередодні Нового року за місячним календарем, святкування якого є в Китаї одним з пікових періодів споживання спиртних напоїв. Експерти Moody's відзначають, що закриття на карантин міст з багатомільйонним населенням і введення обмежень на поїздки негативно позначиться на попиті на алкоголь. Додатково на попит впливає скорочення числа туристів в Китаї і китайських туристів в інших країнах, а також скасування безлічі авіарейсів.

В Америці підтвердили ще випадок захворювання коронавіруса, який розповсюджується по всім країнам після спалаху в китайському Ухані. У штаті Вісконсін був зареєстрований перший випадок захворювання коронавірусом. Хворий має історію подорожей в Пекін. Інфікований коронавірусом був ізольований вдома.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!