Головна Новини Світ Азія КНДР розвивала ядерну програму в 2019 році всупереч санкціям ООН
commentss НОВИНИ Всі новини

КНДР розвивала ядерну програму в 2019 році всупереч санкціям ООН

Північна Корея продовжила розвивати ядерну і ракетну програми у 2019 році, - ЗМІ

11 лютого 2020, 06:35 comments1397
Поділіться публікацією:
КНДР розвивала ядерну програму в 2019 році всупереч санкціям ООН

Північна Корея в минулому році продовжувала розвивати балістичну та ядерну програми в порушення санкцій ООН. Про це йдеться у конфіденційному звіті організації, повідомляє Reuters.

У доповіді вказується, що в 2019 році Пхеньян провів 13 ракетних випробувань, випустивши не менше 25 ракет, включаючи нові типи балістичних ракет малої дальності.

За словами спостерігачів, у 2019 році КНДР незаконно експортувала вугілля на суму близько 370 млн доларів і пісок на суму близько 22 млн доларів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про причини того, що саме стало причиною зриву домовленостей між Пхеньяном і Вашингтоном, згідно з яким Північна Корея повинна відмовитися від ядерного озброєння. Офіційні власті Північної Кореї зробили заяву про небажання дотримуватися заборони ядерної угоди з США і Євросоюзом при випробуванні балістичних міжконтинентальних ракет. Зазначимо, физическим і юридичним особам США заборонено вести бізнес з ще двома північнокорейські компанії. Про це повідомляє Мінфін США. "Управління з контролю за іноземними активами Мінфіну США (OFAC) оголосило про двох доповнення (у чорний список — ред), пов'язаних з Північною Кореєю, в яких основна увага приділяється продовженню поставок незаконної робочої сили урядом Північної Кореї на зарубіжні ринки", — йдеться в повідомленні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!