Головна Новини Світ Азія У ВООЗ прогнозують, що дві третини жителів планети можуть заразитися коронавірусом
commentss НОВИНИ Всі новини

У ВООЗ прогнозують, що дві третини жителів планети можуть заразитися коронавірусом

Карантин може уповільнити розповсюдження хвороби

14 лютого 2020, 04:05 comments2686
Поділіться публікацією:
У ВООЗ прогнозують, що дві третини жителів планети можуть заразитися коронавірусом

Заразитися коронавірусом нового типу при несприятливому сценарії можуть до двох третин населення Землі. Таке припущення висловив радник при Всесвітній організації охорони здоров'я Айру Лонджини, який також очолює центр за статистикою інфекційних хвороб в університеті Флориди, повідомляє агентство Вloomberg.

За його словами, карантинні заходи можуть уповільнити поширення хвороби, але вони були прийняті вже після того, як вірус встиг проникнути в різні райони Китаю і за його межі.

Побудована Лонджини модель спирається на дані, згідно яким кожен інфікований при звичайних умовах заражає ще двох або трьох осіб.

 Раніше портал "Коментарі" писав, що британські вчені випробовують нову вакцину проти коронавірусу. Випробування вакцини проти коронавірусу поки що проводять на мишах. Різке збільшення випадків зараження коронавірусом пов'язано з введенням в Китаї нових правил діагностики. Про це йдеться на офіційній сторінці в Facebook Міністерства охорони здоров'я України. Так, у найбільш постраждалій від епідемії китайської провінції Хубей лікарі стали проводити комп'ютерну томографію легень, окрім лабораторних досліджень та аналізу симптомів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!