Головна Новини Світ Азія Число заражених коронавірусом на лайнері в Японії наближається до 300
commentss НОВИНИ Всі новини

Число заражених коронавірусом на лайнері в Японії наближається до 300

За добу на лайнері в Японії було виявлено 67 нових випадків зараження нової коронавирусної інфекції COVID-19

15 лютого 2020, 16:51 comments2113
Поділіться публікацією:
Число заражених коронавірусом на лайнері в Японії наближається до 300

Число заражених китайським коронавірусом на лайнері Diamond Princess в Японії наближається до 300 осіб. Про це пише японське видання Kyodo.

За добу було виявлено 67 нових випадків зараження нової коронавирусної інфекції COVID-19. Таким чином, число заражених серед пасажирів і членів екіпажу судна зросла до 285 осіб.

Раніше повідомлялося, що уряд США готується до евакуації своїх громадян з круїзного лайнера Dimond Princess. Очікується, що евакуація буде проведена чартерними рейсами у неділю, 16 лютого.

Як повідомляв сайт "Коментарі", на круїзному судні Diamond Princess в Японії виявили 44 нових випадки зараження коронавірусом COVID-19. Таким чином загальне число інфікованих зросла до 218. Серед нових заразилися − 43 пасажири і один член екіпажу корабля. Влада прийняли рішення до закінчення терміну карантину (19 лютого) зняти з борту осіб похилого віку. Багато хто з них страждають діабетом та іншими хворобами, не пов'язаними з вірусом, і потребують допомоги. Також повідомляється, що літні люди зійдуть з судна 14 лютого. В першу чергу евакуація торкнеться людей старше 80 років, яких на судні знаходиться більше 200 осіб. Нагадаємо, що в Таїланді запропонували гуманітарну допомогу круїзному лайнеру, який йде з Гонконгу з 2 000 чоловік на борту, але пасажирам вийти на берег не дали – побоюються поширення коронавірусу. Нагадаємо, круизному лайнеру з Гонконгу відмовили вже в 4 портах через ризик поширення китайської коронавірусу. 




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!