Головна Новини Світ Азія У Південній Кореї захворюваність коронавірусом за добу зросла
commentss НОВИНИ Всі новини

У Південній Кореї захворюваність коронавірусом за добу зросла

У Південній Кореї різко зросли коронавирусні інфекції

22 лютого 2020, 05:20 comments2588
Поділіться публікацією:
У Південній Кореї захворюваність коронавірусом за добу зросла

22 лютого було оголошено, що Китай повідомив про зниження числа нових заражень коронавірусом — з 889 днем раніше до 397. При цьому зростає захворюваність в Південній Кореї, передає South Cnina Morning Post.

Національна комісія охорони здоров'я заявила, що ще 109 чоловік загинули на материковому Китаї, в результаті чого число загиблих досягло 2345 чоловік. Всього в країні зареєстровано 76 288 випадків зараження вірусом. Комісія також заявила, що в п'ятницю з лікарні було виписано 2 393 пацієнта, з яких 20 659 вилікувались.

Тим часом у Південній Кореї різко зросли коронавирусні інфекції, і влади повідомили про шестикратне зростання числа випадків вірусного захворювання за чотири дні.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Італії зафіксували перший випадок летального результату після зараження коронавірусів. Про це повідомляє Il Corriere della Sera. Жертвою нового типу коронавірусу став 78-річний італієць, який потрапив у лікарню під Падуей. Його 67-річна дружина також була госпіталізовані з високою температурою. Раніше в 10 містах Італії, де було зафіксовано 14 випадків зараження коронавірусом. У той час як спалах коронавірусу продовжує поширюватися по всьому Китаю, департамент місцевого уряду району Хайдянь об'єднався з урядовою газетою і студією казуальних ігор, щоб створити гру, в якій гравці борються з вірусами з допомогою дезінфікуючих засобів і масок N95. Прем'єр-міністр Олексій Гончарук вважає, що паніка і протести місцевих жителів проти розміщення евакуйованих з Китаю громадян є частиною інформаційно війни проти України. "Ті події, які вчора відбувалися, на мою думку, є наслідком у тому числі інформаційної війни, яка триває в нашій країні і зсередини, і зовні. Я припускаю, що провокації продовжаться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!