Головна Новини Світ Азія Що сталося з Кім Чен Ином: ЗМІ повідомляють про смерть і «вегетативний стан»
commentss НОВИНИ Всі новини

Що сталося з Кім Чен Ином: ЗМІ повідомляють про смерть і «вегетативний стан»

З'явилася нова інформація про стан лідера Північної Кореї Кім Чен Ина

25 квітня 2020, 23:55 comments9697
Поділіться публікацією:
Що сталося з Кім Чен Ином: ЗМІ повідомляють про смерть і «вегетативний стан»

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин знаходиться у "вегетативному стані" після того, як переніс операцію на серці на початку квітня. Про це пише New York Post з посиланням на японські медіа.

Так, Shukan Gendai повідомив, що китайський медик, відправлений в Північну Кореї у складі команди для лікування політика, вважає, що затримка в простій процедурі призвела до серйозного захворювання лідера. Зазначимо, що північнокорейські ЗМІ не згадували про стан здоров'я вождя і його місцезнаходження.

Тоді як Daily Mail з посиланням на азіатські медіа, пише, що Кім Чен Ин помер або "тяжко хворий". Так, віце-директор Гонконгського супутникового телебачення HKSTV Шицзянь Синцзоу каже, що "дуже солідне джерело" сказало їй, що 36-річний північнокорейський вождь нібито вже мертвий.

Нагадаємо, в ЗМІ активно розганяють тему можливої зміни влади в Північній Кореї (КНДР). Нібито на чолі країни замість нинішнього лідера Кім Чен Ина (повідомляється про його погане самопочуття, хоч у Пхеньяні запевняють, що він "медитує") стане його молодша сестра Кім Е Чжон. Так, експерти розповіли виданню "Коментарі", до чого може призвести хвороба корейського лідера.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!