Головна Новини Світ Азія Прощавай, коронавірусе: ще одна країна заявила про закінчення епідемії
commentss НОВИНИ Всі новини

Прощавай, коронавірусе: ще одна країна заявила про закінчення епідемії

У Південно-Східній Азії одна з країн не зафіксувала нових випадків коронавірусу протягом місяця

16 травня 2020, 16:45 comments3845
Поділіться публікацією:
Прощавай, коронавірусе: ще одна країна заявила про закінчення епідемії

У Камбоджі сьогодні, 16 травня, одужали всі хворі на коронавірус COVID-19. Про це пишуть іноЗМІ з посиланням на МОЗ країни.

Так, всі 122 пацієнти, інфіковані з початку епідемії, вилікувалися у лікарнях. Повідомляється, що нових випадків протягом місяця не було. За даними міністерства, останній зареєстрований новий випадок в Камбоджі був 12 квітня. Всього з січня було проведено 14 684 тести.

Однак уряд не поспішає радіти. Тому в силі залишаються закриття навчальних закладів, перевірка на кордоні та карантин. Як заявив міністр охорони здоров'я Мам Бунхенг, громадянам слід зберігати пильність і вживати заходів обережності, наприклад, не збиратися великими групами.

Як повідомлялося, перша країна Європи заявила про завершення епідемії коронавірусу. Досягти цього вдалося Словенії. Скасовувати карантин повністю після завершення епідемії коронавірусу держава поки що не збирається.

Раніше "Коментарі" писали, що ще одна країна заявила про закінчення епідемії коронавірусу — Маврикій — невелика острівна держава в Африці. Нових випадків інфікування коронавірусом в країні не фіксували протягом останніх 17 днів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!