Головна Новини Світ Азія Кім Чен Ин може бути мертвий: на площі Пхеньяну відбувається щось дивне, - ЗМІ
commentss НОВИНИ Всі новини

Кім Чен Ин може бути мертвий: на площі Пхеньяну відбувається щось дивне, - ЗМІ

У ЗМІ припускають, що зниклий знову Кім Чен Ин може бути мертвий, і на площі можуть встановити монумент померлому диктатору КНДР

18 травня 2020, 09:35 comments4839
Поділіться публікацією:
Кім Чен Ин може бути мертвий: на площі Пхеньяну відбувається щось дивне, - ЗМІ

У столиці Північної Кореї, Пхеньяні, відбувається щось дивне. Як повідомляє видання Express, з головної площі прибрали два портрети і статую попередніх лідерів КНДР, що може свідчити лише про великі зміни в країні. У ЗМІ припускають, що зниклий знову Кім Чен Ин все таки може бути мертвий, і на площу можуть повернути монументи не двом, а відразу трьом вождям.

Повідомляється, що портрети і статуя Кім Ір Сена і Кім Чен Іра — діда і батька північнокорейського вождя — зникли з площі. В минулий раз таке відбувалося після смерті попереднього лідера КНДР. Видання вважає, що на площу Пхеньяну готуються додати третю статую Кім Чен Ину, що, за місцевими звичаями, можливо лише після його смерті.

Чутки про зникнення Кім Чен Ина в світових ЗМІ стали розповзатися майже місяць тому. Спочатку північнокорейський лідер перестав з'являтися на публіці, потім не прийшов на святкування дня народження свого діда, який заснував КНДР. А це одне з найбільших свят у країні. Крім того, деякі ЗМІ заявили про те, що Кім Чен Ин мертвий. Незабаром дипломат Алехандро Као де-Бенос, який керує Корейською асоціацією дружби, запевнив, що ця інформація не відповідає дійсності.

На публіці диктатор нібито з'явився 2 травня. Лідер Північної Кореї відвідав завод, інформація про що з'явилася в північнокорейських ЗМІ. У розвідці різних держав впевнені: проблем зі здоров'ям у Кім Чен Ина не було, а його зникнення було пов'язане з небезпекою заразитися коронавірусом.

Як раніше повідомляли "Коментарі", лідер Північної Кореї Кім Чен Ин, який, здавалося б, тільки з'явився після тритижневого зникнення, знову зник з невідомої причини. Про це повідомляє New York Post. В розвідці США говорять про те, що вже 12 днів лідера КНДР ніхто не бачив, він не з'являвся на людях і не робив ніяких заяв.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!