Головна Новини Світ Австралія та Океанія "Дякуємо, у нас всього досить": Австралія відмовилася від допомоги в гасінні пожеж
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дякуємо, у нас всього досить": Австралія відмовилася від допомоги в гасінні пожеж

Українська сторона запропонувала свою допомогу для локалізації та усунення наслідків катастрофи

15 січня 2020, 19:08 comments2474
Поділіться публікацією:
"Дякуємо, у нас всього досить": Австралія відмовилася від допомоги в гасінні пожеж

Уряд Австралії відмовилася від допомоги України у гасінні пожеж, які розгорілися в лісах практично по всьому материку. Про це передає агентство "РБК-Україна", посилаючись на український МЗС.

Так, австралійці зазначили, що на даний момент мають у своєму розпорядженні усі необхідні ресурси для гасіння вогню на відкритій території, а також надання допомоги, евакуації людей і тварин, відновлення знищеної цілком або частково в залежності від регіонів інфраструктури та реалізації низки глобальних соціальних програм для можливості повернення корінного населення до нормального життя.

При цьому Міністерство закордонних справ зазначило, що постійно взаємодіють з органами виконавчої влади України щодо можливості надати Австралії гуманітарну допомогу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глобальні пожежі в Австралії поставили на межу вимирання постійних мешканців тутешніх лісів — сумчастих коал.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!