Головна Новини Світ Австралія та Океанія Пожежі в Австралії частково перервав довгоочікуваний дощ
commentss НОВИНИ Всі новини

Пожежі в Австралії частково перервав довгоочікуваний дощ

У боротьбі з масштабними пожежами в Австралії допоможе дощ

16 січня 2020, 22:34 comments2199
Поділіться публікацією:
Пожежі в Австралії частково перервав довгоочікуваний дощ

Дощі, які почалися в Австралії загасили частину масштабних пожеж, які з листопада 2019 року вирують на континенті. Про це пише Newsweek.

Дощ почався у середу за місцевим часом в штатах Новий Південний Уельс і Вікторія – двох із кількох штатів, які найбільше постраждали від масштабних лісових пожеж. Метеорологи прогнозують, що дощі триватимуть до вихідних.

Незважаючи на те, що дощі стали порятунком для регіону, метеорологи побоюються нових, пов'язаних з ними небезпек. Так, сильні дощі, поривчастий вітер і грози створюють потенціал для раптової повені, особливо у випалених районах Нового Південного Уельсу і Вікторії, які тепер уразливі для зсувів і дерев, які будуть спускатися вниз.

Раніше "Коментарі" писали, що уряд Австралії відмовився від допомоги України в гасінні пожеж, які розгорілися в лісах практично по всьому материку. Австралійці зазначили, що на даний момент мають у своєму розпорядженні усі необхідні ресурси для гасіння вогню на відкритій території, а також надання допомоги, евакуації людей і тварин, відновлення знищеної цілком або частково в залежності від регіонів інфраструктури та реалізації низки глобальних соціальних програм для можливості повернення корінного населення до нормального життя.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!