Головна Новини Світ Китай Блокування круїзного лайнера в Японії: 3700 осіб не можуть зійти на берег, виявлений коронавірус
commentss НОВИНИ Всі новини

Блокування круїзного лайнера в Японії: 3700 осіб не можуть зійти на берег, виявлений коронавірус

У 10 пасажирів виявили китайський вірус, з цієї причини ніхто не може покинути судно, оголошено карантин

5 лютого 2020, 08:29 comments2398
Поділіться публікацією:
Блокування круїзного лайнера в Японії: 3700 осіб не можуть зійти на берег, виявлений коронавірус

Пневмонію, викликану коронавірусом, виявили у 10 пасажирів круїзного судна Diamond Princess, яке з 3 лютого стоїть біля японського порту Йокогама. Про це повідомляє Бі-бі-сі.

Карантин на судні триватиме два тижні, всей цей час пасажири перебуватимуть на борту лайнера. Зараз лікарі обстежують їх та членів екіпажу на наявність коронавіруса. Всього на борту знаходяться 3700 осіб.

Як повідомляло видання "Коментарі", в японському порту Йокогами відправили в карантин круїзний лайнер Diamond Princess після того, як в одного з пасажирів виявили коронавірус. На борту судна знаходиться 3,5 тисячі осіб. Виявилося, що вірус був виявлений у 80 річного чоловіка, який напередодні зійшов з борту корабля в Гонконзі. Крім нього, на нездужання поскаржилися сім чоловік.

Як повідомляло видання "Коментарі", 5 лютого в Україну завезуть тест-систему для діагностики коронавіруса, від якого у світі померло вже 247 осіб. У нашій країні, на щастя, випадків інфікування китайським вірусом виявлено не було, проте у Міністерстві охорони здоров'я хочуть перестрахуватися. Раніше, щоб ідентифікувати цей тип вірусу, лабораторні зразки відправляли за кордон. Нова система, яку Україні допомогла закупити ВООЗ, здатна визначити наявність коронавіруса за п'ять годин

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!