Головна Новини Світ Китай Коронавірус: у Китаї назвали число хворих іноземців
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус: у Китаї назвали число хворих іноземців

З початку спалаху коронавірус поширився більш ніж 20 країнах на трьох континентах

11 лютого 2020, 00:50 comments1778
Поділіться публікацією:
Коронавірус: у Китаї назвали число хворих іноземців

У Китаї близько тридцяти іноземців був діагностований коронавірус. Про це повідомляє Сіньхуа з посиланням на дані МЗС Китаю.

Троє іноземних громадян були вилікувані і виписані з лікарень, двоє померли, а інші знаходяться в лікарнях. Як розповів представник МЗС країни Ген Шуан, від коронавірусу помер американець китайського походження і японець.

"Американець китайського походження і японець померли 6 лютого і рано вранці 8 лютого відповідно. Обидва вони померли у місті Ухань", – йдеться в повідомленні.

За словами представника МЗС, Китай надасть необхідну допомогу сім'ях померлих.

Як повідомляло видання "Коментарі", аамериканські президент Дональд Трамп заявив, що епідемія смертельної форми пневмонії піде на спад у квітні, коли настане тепло. "Взагалі спека вбиває цей вид вірусу, це було б добре", — сказав Трамп. Крім того лідер нації відзначив високу ефективність Китаю в боротьбі з коронавірусом, незважаючи на стрімке поширення хвороби і сотні летальних випадків.У США було зафіксовано кілька випадків зараження китайської пневмонією. Так, в штаті Вісконсін був зареєстрований перший випадок захворювання коронавірусом. Хворий має історію подорожей в Пекін. Інфікований коронавірусом був ізольований вдома. У свою чергу, в Україні МОЗ зайнявся розробкою методів для запобігання поширення коронавірусу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!