Головна Новини Світ Китай Стало відомо, коли буде пік епідемії коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, коли буде пік епідемії коронавірусу

Влада Китаю оприлюднила прогноз, коли коронавірус досягне свого піку

18 лютого 2020, 07:26 comments4469
Поділіться публікацією:
Стало відомо, коли буде пік епідемії коронавірусу

Пік епідемії коронавіруса Covid-2019 в Китаї доведеться на середину – кінець поточного місяця. Такий прогноз озвучив керівник спецкомісії по боротьбі з поширенням пневмонії Держкомітету у справах охорони здоров'я КНР Чжун Наньшань. Повідомляє Центральне телебачення Китаю.

Влада країни очікує, що епідеміологічна ситуація стабілізується до квітня.

"Десь до квітня епідеміологічна ситуація в країні стабілізується", — заявив чиновник в ході телемосту з працюючими в Ухані медичними працівниками.

Число нових випадків зараження коронавірусом, за даними Національної комісії охорони здоров'я, підтверджених у Китаї за межами провінції Хубей, з 3 лютого скорочується. В епіцентрі спалаху нових випадків багато, а рівень смертності досить високий.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили про те, що коронавірус COVID19, спалах якого зареєстрована в Китаї, є найменш небезпечним з інших коронавірусів.

Зазначається, що тільки у 5% хворих фіксуються критичні захворювання, зокрема, дихальна або полиогранная недостатність, септичний шок. Міжнародна організація, що діє під егідою Організації Об'єднаних Націй (ООН) ЮНІСЕФ заявляє, що їй терміново потрібна 42 млн дол. для розширення своєї діяльності по боротьбі з коронавірусом. "Першочерговим завданням є скорочення масштабів передачі вірусу від людини до людини, а також надання допомоги дітям в тих областях, де їх доступ до основних послуг був порушений",– йдеться в заяві виконавчого директора ЮНІСЕФ Генрієтти Фор.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!