Головна Новини Світ Китай Китай за тиждень побудує завод з виробництва масок
commentss НОВИНИ Всі новини

Китай за тиждень побудує завод з виробництва масок

Через великий попит на медичні маски було прийнято рішення побудувати новий завод

18 лютого 2020, 08:58 comments2116
Поділіться публікацією:
Китай за тиждень побудує завод з виробництва масок

У Пекіні планують за шість днів перетворити промислову будівлю в новий завод з виробництва захисних масок, щоб задовольнити зростаючий попит на них у зв'язку зі спалахом епідемії коронавірусу нового типу COVID-19. Про це напередодні повідомило "Сіньхуа".

Очікується, що завод, будівництвом якого займається компанія China Construction First Group, буде виробляти 250 тисяч масок день.

Реконструкція об'єкта почалася в понеділок і, як очікується, завершиться вже до суботи. Для захисту робітників від можливого зараження коронавірусом вищевказана будівельна компанія буде вимірювати у них температуру тіла щодня і виділить приміщення подалі від житлової зони для розміщення робітників з симптомами хвороби.

На тлі боротьби Китаю з епідемією COVID-19 маски користуються величезним попитом з боку медпрацівників, персоналу з контролю захворювань, а також населення.

Уряд заохочує виробників медичних засобів нарощувати їх виробництво, а також вживає інших заходів для заповнення дефіциту поставок відповідних товарів, – йдеться в повідомленні.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у Всесвітній організації охорони здоров'я заявили про те, що коронавірус COVID19, спалах якого зареєстрована в Китаї, є найменш небезпечним з інших коронавірусів.

Зазначається, що тільки у 5% хворих фіксуються критичні захворювання, зокрема, дихальна або полиогранна недостатність, септичний шок. Міжнародна організація, що діє під егідою Організації Об'єднаних Націй (ООН) ЮНІСЕФ заявляє, що їй терміново потрібна 42 млн дол. для розширення своєї діяльності по боротьбі з коронавірусом.

"Першочерговим завданням є скорочення масштабів передачі вірусу від людини до людини, а також надання допомоги дітям в тих областях, де їх доступ до основних послуг був порушений",– йдеться в заяві виконавчого директора ЮНІСЕФ Генрієтти Фор.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!