У Китаї охоронець зупинив поширення коронавірусу прийомом кунг-фу

Охоронець не пустив на територію селища порушника карантину

В Шаньдун охоронець зупинив порушника карантину прийомами кунг-фу, пише Daily Mail.

Жителі одного з шаньдунских сіл, налякані епідемією коронавіруса COVID-19, на в'їздах в село поставили добровільних охоронців, які нікого не впускають і не випускають. Таким чином вони сподіваються запобігти поширенню інфекції.

Порушити карантин хотів один з місцевих жителів, який повертався у село з іншого населеного пункту. Побачивши його, охоронець закричав, зробив сальто назад і почав демонструвати прийоми кунг-фу. Місцевий мешканець не став наполягати на своєму, сів на электромопед і поїхав.

Спалах нового коронавіруса COVID-19 зафіксували в китайському Ухані в кінці грудня 2019 року. До теперішнього моменту виявлено більше 80 тисяч заражених. Загинули понад 2,7 тисячі осіб.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що українці, які змушені залишатися в Китаї із-за спалаху коронавіруса звернулися до президента Володимиру Зеленському з проханням доставити їх додому. За словами дипломата Максима Коваленка, троє з шести громадян не змогли потрапити на борт під час попередньої евакуації, а інші троє — ті, хто спочатку відмовлявся їхати. Серед останніх і модель Анастасія Зінченко, яка відмовилася від евакуації із-за собаки.