Головна Новини Світ ЄС ЄС і Велика Британія підписали угоду про Brexit
commentss НОВИНИ Всі новини

ЄС і Велика Британія підписали угоду про Brexit

Новиною про підписання угоди щодо Brexit поділився у соцмережі голова Європейської ради Шарль Мішель

24 січня 2020, 10:11 comments1837
Поділіться публікацією:
ЄС і Велика Британія підписали угоду про Brexit

Великобританія і Європейський союз підписали угоду про Brexit в Брюсселі. Про це повідомив голова Європейської ради Шарль Мішель на своїй сторінці в Twitter.

Шарль Мішель опублікував фото з головою Європейської комісії Урсулою фон дер Ляйєн і написав, що вони підписали угоду про вихід Великобританії з Євросоюзу.

"Все неминуче зміниться, але наша дружба залишиться. Ми починаємо нову главу в якості партнерів і союзників", — зазначив Шарль Мішель.

Ратифікація документа Європарламентом запланована на 29 січня.

Нагадаємо, парламент Британії в ході голосування схвалив лобійований прем'єр-міністром Борисом Джонсоном законопроект за умови виходу королівства зі складу Європейського Спілки.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що чекає на велику Британію після Brexit. Так, після 31 січня перед британським урядом постане завдання домовитися з ЄС, США і низкою інших країн про взаємовигідні угоди про зону вільної торгівлі. Борис Джонсон має намір перетворити Великобританію в глобальну торгову державу після виходу з ЄС. Голова Європейської ради Шарль Мішель впевнений в тому, що якщо Сполучене Королівство забезпечить прозорі умови конкуренції для європейських фірм на своєму ринку, тоді ЄС готовий укласти угоду про зону вільної торгівлі без мита та квот.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!