Головна Новини Світ ЄС Коронавірус виявили ще в одній країні
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус виявили ще в одній країні

У Німеччині підтвердили випадок захворювання коронавірусом

28 січня 2020, 06:28 comments4203
Поділіться публікацією:
Коронавірус виявили ще в одній країні

У Німеччині підтвердили випадок захворювання коронавірусом. Про це повідомило Міністерство охорони здоров'я федеральної землі Баварія.

Лікарі виявили у чоловіка з району Штарнберг захворювання коронавірусом. Його забрали до лікарні під наглядом. Лікарі оцінює стан хворого як стабільний. Як розповіли в Міністерстві охорони здоров'я, ризик поширення цього небезпечного вірусу незначний.

 У зв'язку з тим, що особливо небезпечна форма пневмонії — коронавірус - поширилася за межі Китаю, де бактерії виникли, Міністерство охорони здоров'я України проводить низку заходів, спрямованих на максимальну захист українців від інфекції, здатної привести до летального результату. "В аеропорту Бориспіль з 26 січня проводиться температурний скринінг пасажирів на прямі рейси з Китаю. Фахівці санітарно-карантинного підрозділу підготовлені і укомплектовані інфрачервоними термометрами. Мандрівники з симптомами ГРВІ будуть спрямовані на подальше медичне обстеження з тестуванням на коронавірус. Крім того, всім подорожуючим надається актуальна інформація по попередженню захворювання", — зазначено в повідомленні. Також наголошується, що зараз в Україні почав роботу оперативний штаб з залученням провідних епідеміологів, вчених, фармацевтів, реаніматологів.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що коронавірус забрав десятки життів людей в Китаї.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!