Головна Новини Світ Європа Білий дім випадково відправив інструкцію, як реагувати на Трампа
commentss НОВИНИ Всі новини

Білий дім випадково відправив інструкцію, як реагувати на Трампа

Після того, як була оприлюднена стенограма переговорів президента США і України, Білий дім підготував тези про те, як говорити про скандал

26 вересня 2019, 10:21 comments2633
Поділіться публікацією:
Білий дім випадково відправив інструкцію, як реагувати на Трампа

Білий дім помилково відправив Офісу демократів службовий документ з тезами про скандальну бесіду президента США Дональда Трампа президенту України Володимиру Зеленському.

Після виходу скандальної стенограми, адміністрація, схоже, випадково відправила свої тези щодо того, як говорити про скандал, в Будинок демократів.

У тезах згадувалося, що в розмові не було прямої мови про послугу за послугу.

Нагадаємо, що особистий адвокат президента США Рудольф Джуліані проговорився, що Трамп вимагав від Зеленського компромат на Байдена.

Дональд Трамп назвав повідомлення преси про тиск на українського керівництва фейком, який вигідний Демократичній партії.

25 вересня Білий дім оприлюднив стенограму переговорів Трампа з Зеленським. У ній зазначалося, що в ході бесіди Трамп попросив Зеленського провести переговори зі своїм адвокатом Рудольфом Джуліані і генпрокурором Вільямом Барром щодо розслідування справи сина колишнього віце-президента США Джо Байдена. Президент України у відповідь пообіцяв, що новий генпрокурор Руслан Рябошапка візьметься за "справу Байдена".

Також Трамп відзначив, що демократи повинні вибачитися після того, як побачать стенограму його телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!