Головна Новини Світ Європа В Ірландії на вантажному кораблі виявили замкнених людей
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірландії на вантажному кораблі виявили замкнених людей

16 осіб перебували у вантажівці фури, яку відправили на поромі з Франції

22 листопада 2019, 12:09 comments1941
Поділіться публікацією:
В Ірландії на вантажному кораблі виявили замкнених людей

В Європі вчора знову виявили нелегалів у фурі. В причепі вантажівки, яка перебувала на поромі, моряки почули стукіт і відкрили двері. 16 виявлених там людей, до щастя, були живі, передає BBC.

Згідно даним ірландської поліції, корабель ішов з Франції в порт Рослер, який знаходиться в графстві Уексфорд в південно-східній частині узбережжя Ірландії. Коли співробітники судна почули стукіт і побачили людей, імовірно – мігрантів, одразу ж випустили їх і відвели в пасажирський відсік. Згідно медобстеженню, усі 16 чоловік віком від 20 до 40 років здорові.

Зараз в Ірландії встановлюють, звідки і з якою метою перевозили людей. В результаті інциденту поки заарештували тільки сам транспортний засіб. Триває розслідування.

Як раніше писали "Коментарі", 23 жовтня стало відомо про страшну загибель 39 осіб, бездиханні тіла яких знайшли в рефрижераторі в графстві Ессекс у Великобританії. Співробітники місцевої служби порятунку назвали побачене найгіршим, що вони споглядали за останні 30 років.

Померлі були мігрантами з В'єтнаму: поїздку при температурі нижче 25 градусів не перенесли 31 чоловік і вісім жінок. Зараз силовики обшукують кілька об'єктів у Північній Ірландії, а 25-річний хлопець, який був за кермом і запевняв, що не знав про страшний вантаж, залишається під вартою. Незабаром у цій справі заарештували ще 9 осіб: 1 ірландця і громадян В'єтнаму.

За даними в'єтнамської поліції, більшість загиблих раніше проживали на півночі країни, де процвітає безробіття, контрабанда, а також погана екологія. Найімовірніше, саме тому люди вирушили в Європу в пошуках кращого життя, ставши, в підсумку, жертвами контрабандистів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: ВВС
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!