Головна Новини Світ Європа Лукашенко: "Ви не уявляєте, що таке йти самому проти світу, проти течії"
commentss НОВИНИ Всі новини

Лукашенко: "Ви не уявляєте, що таке йти самому проти світу, проти течії"

Президент Білорусі Олександр Лукашенко продовжує дотримуватися нейтралітету стосовно світової пандемії COVID-19, незважаючи на критику з усіх сторін

21 квітня 2020, 18:39 comments2732
Поділіться публікацією:
Лукашенко: "Ви не уявляєте, що таке йти самому проти світу, проти течії"

Лідер Республіки Білорусь Олександр Лукашенко стверджує, що коронавірусна інфекція набула політичного характеру і, у зв'язку з тим, що він відмовляється застосовувати радикальні заходи і вводити карантин в країні, отримує з усіх боків критику і закиди. Про це повідомляє видання "Белта".

"Зараз цей коронавірус став політикою. Всі дивляться, за що б "вкусити" Лукашенко, Білорусь — ми вибилися з ладу. Так не треба дивуватися. Все це тому, що ми зберегли систему і привели її в порядок. І так сталося, що ми більш-менш виявилися готові до цієї зарази і не тільки до неї", — зазначив президент під час відвідин великого підприємства в Бобруйську.

При цьому Лукашенко додав, що курс медицини, спрямований на боротьбу з усіма хворобами, а не тільки сезонної спалахом COVID-19, залишиться колишнім.

"Ще раз повторюю: від коронавіруса навіть у вас в Могилевської області ніхто не помер. Всі помирають від хронічних хвороб, а будь-який вірус ж б'є по слабких, у кого немає імунітету. Ось, що я мав на увазі", — зазначив він і підкреслив, що помічає, як над ним жартують іноземні колеги, особливо, в Росії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що президент Білорусії Олександр Лукашенко категорично відмовився вводити в країні режим карантину, пояснюючи це тим, що це боляче вдарить по економіці і може привести республіку до голоду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!