Головна Новини Світ Європа Незважаючи на масове зараження вірусом COVID-19 в Білорусі, Лукашенко відмовляється здавати тест
commentss НОВИНИ Всі новини

Незважаючи на масове зараження вірусом COVID-19 в Білорусі, Лукашенко відмовляється здавати тест

Білоруський лідер Олександр Лукашенко не знаходить причин для здачі тесту на наявність COVID-19

3 травня 2020, 08:58 comments3531
Поділіться публікацією:
Незважаючи на масове зараження вірусом COVID-19 в Білорусі, Лукашенко відмовляється здавати тест

Голова Республіки Білорусь Олександр Лукашенко відмовляється здавати тест на наявність коронавирусної інфекції COVID-19, оскільки не знаходить у цьому необхідності. Про це повідомила його прес-секретар Наталія Ейсмонт, передає агентство "РБК-Україна".

Ейсмонт зазначила, що білоруського президента не лякає велика кількість заражених громадян в республіці і він стверджує, що у нього хороший стан здоров'я.

"Олександр Григорович живе за містом, фактично на селі, за багато-багато років не змінював своїх звичок, веде здоровий спосіб життя, у нього міцний імунітет, він почуває себе добре", — розповіла президентський прес-секретар.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на тлі масових заражень коронавірусом COVID-19 серед білорусів, у Мінську закрили храм, який на Великдень сім'я відвідувала державного лідера Олександра Лукашенка.

З джерел, отриманих у МОЗ республіки, відомо, що в монастирі вже 16 випадків коронавіруса: мовляв, ченці харчуються в загальних їдалень і контактують один з одним, тому випадків може виявитися набагато більше.

Сам Лукашенко категорично наполягає на тому, що масштаби і ступінь небезпеки коронавіруса сильно роздуті, а тому не має наміру вводити карантин в країні, щоб не нашкодити вітчизняній економіці.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!