Головна Новини Світ Європа Австрія та Німеччина назвали дату відкриття кордонів
commentss НОВИНИ Всі новини

Австрія та Німеччина назвали дату відкриття кордонів

Австрія і Німеччина починають пом'якшувати контроль на пунктах спільного кордону

13 травня 2020, 11:27 comments3241
Поділіться публікацією:
Австрія та Німеччина назвали дату відкриття кордонів

Ще дві країни заявили про намір відкрити кордони, які не працювали в зв'язку з пандемією коронавірусу. Австрія та Німеччина планують зняти обмеження на спільному кордоні з 15 червня. Про це повідомляє АРА з посиланням на Федеральну канцелярію.

Так, вже з п'ятниці, 15 травня, на німецько-австрійському кордону вирішили послабити контроль: будуть проводитися тільки випадкові перевірки. Крім того, сьогодні відкрилося кілька невеликих прикордонних переходів між Баварією та Австрією.

Відзначимо, що рішення погодили в телефонному режимі канцлери країн Себастьян Курц і Ангела Меркель. Сьогодні німецький уряд має обговорити питання на засіданні й розробити план поступового відкриття кордонів у червні.

Як повідомлялося раніше, в Грузії назвали дату відкриття кордонів. Так, уряд Грузії починає поступовий вихід з карантину.

Нагадаємо, стало відомо, коли Греція планує відкрити туристичний сезон. Оскільки в Греції заявили про успіх у боротьбі з коронавірусом, тому мають намір цього літа прийняти туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!