Головна Новини Світ Європа Іспанія повідомила, коли зможе прийняти туристів цього літа
commentss НОВИНИ Всі новини

Іспанія повідомила, коли зможе прийняти туристів цього літа

Уряд Іспанії визначився, коли дозволять в'їзд туристам в країну

23 травня 2020, 17:49 comments2699
Поділіться публікацією:
Іспанія повідомила, коли зможе прийняти туристів цього літа

В Іспанії вирішили дозволити в'їзд в країну іноземним туристам з липня. Про це повідомляє El Pais з посиланням на прем'єр-міністра Іспанії Педро Санчеса.

Так, Іспанія все таки має намір влітку відкрити туристичний сезон. Але після приїзду в країну туристам доведеться провести двотижневу ізоляцію.

"Починаючи з липня відновиться в'їзд іноземних туристів в Іспанію на умовах безпеки. Іноземні туристи вже можуть планувати свої канікули в нашій країні", — заявив Санчес.

Нагадаємо, міністр транспорту Іспанії Хосе Луїс Абалос раніше говорив, що як тільки самі іспанці зможуть подорожувати територією інших провінцій, тоді ж пустять до себе іноземців. Так, в Іспанії заявили про те, що незважаючи на тривалу в країні пандемію коронавірусу і карантин, незабаром вони планують відкрити туристичний сезон. Додамо, що минулого тижня в Іспанії ввели двотижневий карантин для мандрівників. І міністр транспорту Хосе Луїс Абалос заявив, що обов'язковий карантин скасують паралельно з забороною на поїздки в межах Іспанії, регіони якої послаблюють обмеження на різних етапах.

Як повідомляли "Коментарі" раніше, Німеччина пом'якшить обмеження для туристів, але не для всіх. Так, в Німеччині повідомили, для туристів з яких країн пом'якшать пов'язані з коронавірусом карантинні обмеження.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!