Головна Новини Світ Франція Макрон продовжить закриття кордонів Франції на все літо
commentss НОВИНИ Всі новини

Макрон продовжить закриття кордонів Франції на все літо

Президент Франції Еммануель Макрон засмутив очікування французів, які планували літні канікули за кордоном

5 травня 2020, 19:51 comments2740
Поділіться публікацією:
Макрон продовжить закриття кордонів Франції на все літо

Президент Франції Еммануель Макрон заявив про високу ймовірність того, що країна продовжить закриття зовнішніх меж на все літо, незважаючи на поступовий процес виходу з карантину. Про це він розповів в інтерв'ю газеті The Reuters.

Глава Єлисейського Палацу зазначив, що французи чи зможуть здійснювати закордонні поїздки цього літа, в тому числі поїздки в Європу. У цьому громадян можуть обмежити, щоб знизити ризик відновлення пандемії коронавіруса.

"Поки рано говорити, чи можемо ми взяти відпустку. Що я можу сказати, так це те, що ми обмежимо великі міжнародні поїздки навіть під час літніх канікул. Ми залишимося в Європі, і, в залежності від того, як буде розвиватися епідемія, нам, можливо, доведеться обмежити це (поїздки за кордон, — прим. ред.) трохи більше. Ми дізнаємося в початку червня", — сказав Макрон журналістам.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Євросоюзі роблять все можливе, щоб відкрити внутрішні кордони для європейців і дозволити їм здійснювати поїздки всередині окремих регіонів держав-членів об'єднання.

"Цілком ймовірно, що деякі зони будуть відкриті для туристів, а інші — ні", — розповів еврокомиссар з питань внутрішнього ринку Тьєррі Бретон.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!