Головна Новини Світ Німеччина Берлін не має наміру послаблювати санкції проти Москви
commentss НОВИНИ Всі новини

Берлін не має наміру послаблювати санкції проти Москви

У Берліні очікують від Росії повного виконання Мінських угод

18 лютого 2020, 16:50 comments2357
Поділіться публікацією:
Берлін не має наміру послаблювати санкції проти Москви

МЗС Німеччини зазначає, що поки Росія не виконала всіх умов Мінських угод, ні про яке зниження тиску по санкціям з боку Євросоюзу бути не може. Про це повідомляє видання Deutch Welle.

"Санкції пов'язані з військовим втручанням Росії у конфлікт на сході України. Тому вони прив'язані до повного виконання Мінських угод. Про послаблення санкцій можна буде думати тільки після цього", — підсумували в прес-службі німецького відомства.

Відомо, що таким чином МЗС відповів на аналітичну записку з розробки "дорожньої карти" ослаблення санкцій, запропонованих на нещодавній конференції з оборони в Мюнхені. У ній звучала пропозиція, розроблене групою західних експертів-міжнародників з участю російського ради з закордонних справ, розробити "дорожню карту", яка прояснила б, дії з реалізації Мінських угод привели б до поетапного зняття санкцій Євросоюзу з Росії.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з сайту Мюнхенській конференції зник ".мирний план". У документі, зокрема, було передбачено відновлення роботи Спільного центру з контролю і координації, розширення теми переговорів "нормандської четвірки", збільшення числа КПВВ на Донбасі, розшук зниклих без вести, розмінування, відновлення інфраструктури на Донбасі за участю інвесторів з ЄС і Росії, створення на Донбасі зони вільної торгівлі з особливим оподаткуванням, поетапне зняття санкцій з Росії за результатами виконання мінських угод.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!