Головна Новини Світ Німеччина У Німеччині назвали дату, коли чекають на перших туристів
commentss НОВИНИ Всі новини

У Німеччині назвали дату, коли чекають на перших туристів

Повноцінно Німеччина відкриє кордони і почне приймати туристів вже з 15 червня, але є умови

13 травня 2020, 14:05 comments2569
Поділіться публікацією:
У Німеччині назвали дату, коли чекають на перших туристів

Вже в цю суботу Німеччина послаблює пропускний режим на кордоні, а також продовжує пом'якшувати загальнонаціональні карантинні обмеження. Як заявив міністр закордонних справ країни Хорст Зеехофер, вони вже погодили це з колегами з сусідніх європейських країн і чекають туристів, однак для деяких будуть серйозні обмеження.

Так, повноцінно Німеччина відкриє кордони і почне приймати туристів вже з 15 червня. Однак лише за умови, якщо не буде нових спалахів коронавірусу в країні. Обмеження на в'їзд залишать лише для Італії, де зберігається одна з найгірших епідеміологічних ситуацій в Європі.

Міністерство внутрішніх справ також закликає уряд скасувати карантинні заборони на переміщення для гостей Євросоюзу. Але тільки для тих, хто знаходиться в межах європейського блоку.

Як раніше повідомляли "Коментарі", в Грузії назвали дату відкриття кордонів. Так, уряд Грузії починає поступовий вихід з карантину.

Крім того, стало відомо, коли Греція планує відкрити туристичний сезон. Оскільки в Греції заявили про успіх у боротьбі з коронавірусом, тому мають намір цього літа прийняти туристів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!