Головна Новини Світ Великобританія Британського прем'єра перевели з реанімації у звичайну палату
commentss НОВИНИ Всі новини

Британського прем'єра перевели з реанімації у звичайну палату

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон залишається у важкому стані, за ним спостерігають лікарі

10 квітня 2020, 05:45 comments1302
Поділіться публікацією:
Британського прем'єра перевели з реанімації у звичайну палату

Прем'єр-міністр Великобританії Борис Джонсон був переведений сьогодні ввечері з реанімації назад в палату, де він буде перебувати під пильним наглядом лікарів. Про це пише CNN.

Нагадаємо, що 55-річний британський прем'єр був доставлений в лондонську лікарню Святого Томаса в неділю через явні симптоми захворювання COVID-19, через 10 днів після позитивного тесту на вірус.

Стан Джонсона погіршився в понеділок і його перевели в реанімацію. У вівторок стало відомо, що він знаходиться в стабільному стані.

Раніше "Коментарі" писали, представник Джонсона увечері 7 квітня заявив, що стан його стабільний і він залишається у хорошому настрої. Відзначається, що прем'єра не стали підключати до апарату штучної вентиляції легенів, оскільки такої необхідності об'єктивно немає.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що принц Чарльз також підхопив коронавірус, але через два тижні після самоізоляції в шотландському маєтку, лікарі повторно зробили тест і виявили, що 71-річний престолонаслідник зцілений. У дружини принца Уелльського герцогині Корнуольської Камілли (Паркер-Боулз) вірус не був виявлений, але для гарантії безпеки всієї королівської родини, вона продовжить самоізоляцію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!