Головна Новини Світ Італія "Закриття Генконсульства в Мілані на карантин": посол заспокоїв українців
commentss НОВИНИ Всі новини

"Закриття Генконсульства в Мілані на карантин": посол заспокоїв українців

Українське відомство в Італії продовжить роботу для позачергових питань

25 лютого 2020, 00:42 comments2324
Поділіться публікацією:
"Закриття Генконсульства в Мілані на карантин": посол заспокоїв українців

Незважаючи на закриття через спалах коронавірусу Генконсульства України в Мілані, дипломати продовжать приймати громадян у першочергових справах. Про це повідомив посол України в Італії Євген Перелигін, передає видання "Укрінформ".

Так, під час Skype-включення на брифінгу за підсумками засідання урядового оперативного штабу з попередження занесення і розповсюдження на території України гострої респіраторної хвороби, викликаної коронавірусом COVID-19, Він зазначив, що українцям в Італії не варто панікувати у зв'язку з закриттям Генконсульства на карантин.

"Сьогодні ми отримали розпорядження префекта Мілана з тим, щоб тимчасово обмежити прийом громадян. Ми вводимо також оперативну роботу по прийняттю українських громадян в Генеральному консульстві в Мілані тільки в першочергових справах — мова про втрату документів, оформлення виїзду на батьківщину, якщо її треба терміново оформити, про інші термінові справи, з яких консульські послуги будуть надаватися в повному обсязі нашим громадянам", — запевнив посол.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Італія зустріла епідемію коронавіруса з крайньої тривогою, оскільки в країні до того часу вже померли троє людей.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!