Головна Новини Світ Італія Коронавірус в Італії: з Бергамо труни вивозить військова техніка, місцевий крематорій не справляється (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус в Італії: з Бергамо труни вивозить військова техніка, місцевий крематорій не справляється (відео)

В італійському місті Бергамо кремують по 25 жертв коронавірусу на день, труни із іншими померлими доводиться транспортувати для кремації в інші міста

19 березня 2020, 13:11 comments15069
Поділіться публікацією:
Коронавірус в Італії: з Бергамо труни вивозить військова техніка, місцевий крематорій не справляється (відео)

В Італії лютує коронавірусна пандемія: в місті Бергамо жертв більше, ніж встигає прийняти місцевий крематорій. Тому десятки трун доводиться вивозити військовим вантажівкам в інші міста країни, пише місцеве видання ANSA.


Так, в мережі з'явилося відео, на якому видно рух колони військової техніки, що транспортує труни з померлими від коронавірусу з Бергамо. Повідомляється, що крематорій Бергамо працює з усіх сил, без перерв, 24 години на добу. Але за добу виходить кремувати близько 25 загиблих, тоді як жертв коронавірусу більше.

Нагадаємо, влада Італії повідомляє про 475 загиблих в результаті зараження коронавірусом COVID-19 за останню добу. При цьому значно збільшилося число інфікованих — 4 207 нових випадки за добу. Також зросла кількість медичних працівників, заражених новим коронавірусом — до 2 629 осіб, або 8,3% від загального числа випадків. Всього в Італії коронавірусом заразилися 35 тисяч 713 осіб.

Раніше "Коментарі" дізналися, до чого готуватись Україні: жителі Іспанії та Італії розповіли про життя в суворому карантині.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!