Головна Новини Світ Близький Схід Німеччина припиняє навчання військових в Іраку
commentss НОВИНИ Всі новини

Німеччина припиняє навчання військових в Іраку

Також відкличуть своїх військових й інші країни, які входять в штаб міжнародної коаліції по боротьбі з ІДІЛ

4 січня 2020, 04:25 comments1777
Поділіться публікацією:
Німеччина припиняє навчання військових в Іраку

Після вбивства іранського генерала Касема Сулеймані у Багдаді у результаті авіаудару бундесвер призупинить навчання бійців курдських військових формувань і солдатів центрального уряду в Багдаді. Про це пише Deutsche Welle з посиланням на дані агентства dpa.

Рішення про призупинення навчання прийняли у штабі міжнародної коаліції по боротьбі з терористичною організацією "Ісламська держава" (ІДІЛ), щоб убезпечити свої сили і дане рішення є обов'язковим для всіх партнерів по коаліції. Це призведе до того, що навчання іракських військових буде припинено на всій території Іраку.

Згідно з даними dpa, контингент Німеччини на сьогоднішній день становить 415 осіб, 280 з яких знаходяться в Йорданії, 90 – на півночі Іраку, 27 солдатів навчають іракських військових в комплексі Таджи.

Раніше "Коментарі" писали, що вранці 3 січня в Багдаді (Ірак) сталася ракетна атака на аеропорт за наказом влади США, результаті якої загинув глава іранського спецпідрозділу "Кудс" – генерал Касем Сулеймані.

Також ми писали, що військове командування США прийняло рішення тимчасово відправити на Близький Схід додатково 3 тис. військових. Попередньо планується, що американські військові будуть перебувати там близько 60 днів. В регіон перекинуть військових 82-ї повітряно-десантної дивізії, які базуються в Північній Кароліні. Частина військовослужбовців вирушать в Кувейт, а ще частина – в Ірак. Повідомляється, що відправка військових не пов'язана у авіаударом, який був здійснено 3 січня.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!