Головна Новини Світ Близький Схід В Ірані запропонували за голову Трампа $3 млн
commentss НОВИНИ Всі новини

В Ірані запропонували за голову Трампа $3 млн

За голову Трампа запропонували нагороду

21 січня 2020, 13:36 comments1548
Поділіться публікацією:
В Ірані запропонували за голову Трампа $3 млн

Член парламенту Ірану Ахмад Хамзі запропонував заплатити за голову президента США Дональда Трампа 3 мільйони доларів, пише Isna News.

За його словами, вони особисто заплатять таку суму тому, хто вб'є американського лідера і принесе його голову. Спікер також зазначив, що провина за катастрофу літака "МАУ" лежить на Штатах.

Зазначимо, що ще до краху українського лайнера іранське ТБ вже заявляло про те, що готові заплатити $80 млн. тому, хто принесе голову президента США. Зазначалося, що якщо все населення Ірану скинеться по одному долару, то можна було б зібрати таку суму.

Також ми писали про те, що влада Ірану буде переслідувати президента США Дональда Трампа в судовому порядку за вбивство генерала Сулеймані, який командував спецпідрозділом "Аль-Кудс" Корпусу вартових ісламської революції.

Нагадаємо, Іран здійснив ракетний обстріл військових баз США в Іраку. У той же час в уряді Ірану дану атаку назвали "заходом самооборони" і заявляють, що завдали удару по базі, з якої здійснювалися атаки за їх громадянам.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.isna.ir/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!