Головна Новини Світ Близький Схід При ударі Ірану постраждали 109 військових США, − Пентагон
commentss НОВИНИ Всі новини

При ударі Ірану постраждали 109 військових США, − Пентагон

Американське оборонне відомство уточнило число отримали контузії при ударі Ірану по військовій базі в Іраку

11 лютого 2020, 05:00 comments1727
Поділіться публікацією:
При ударі Ірану постраждали 109 військових США, − Пентагон

Число військових США, які отримали черепно-мозкові травми в результаті ракетного удару Ірану в ніч на 8 січня, становило 109 осіб. Про це повідомила прес-служба Пентагону.

"На сьогоднішній день у 109 військовослужбовців США діагностовано легкі черепно-мозкові травми <...> 76 з них в даний час повернулися до служби", − вказали у відомстві.

Наголошується, що 27 потерпілих були раніше доставлені в Німеччину для надання їм медичної допомоги, 21 з них пізніше перенаправили в США, ще один вже повернувся в Ірак, де знову приступив до виконання службових обов'язків.

Як повідомляло видання "Коментарі", Державне телебачення Ірану повідомляє, що запущений в рамках космічної програми країни супутник не вийшов на орбіту. Невдалий запуск відбувся в неділю на космодромі імені Імама Хомейні в іранській провінції Семнан, приблизно в 230 км на південний схід від Тегерана, столиці країни. Ракета Simorgh, або Phoenix, несла супутник зв'язку Zafar 1. Недільна спроба була зроблена після двох невдалих запусків у минулому році і вибуху ракети на стартовому майданчику на об'єкті. Повідомляється, що Zafar 1 не набрала необхідну швидкість, щоб вивести супутник на орбіту. Тегеран стане допомагати палестинським збройним формуванням. Про це заявив духовний лідер Ірану аятолла Алі Хаменеї. У своєму виступі він піддав критиці американський план врегулювання ситуації на Близькому Сході.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!