Головна Новини Світ Близький Схід У Пентагоні спростували виведення військ США з Іраку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Пентагоні спростували виведення військ США з Іраку

Інформація іракської сторони про виведення американських військових не відповідає дійсності, підкреслили в оборонному відомстві

11 лютого 2020, 05:42 comments1608
Поділіться публікацією:
У Пентагоні спростували виведення військ США з Іраку

Інформація про початок виведення військ США з 15 військових баз, розташованих на території Іраку, не відповідають дійсності. Про це заявив офіційний представник Центрального командування Збройних сил США (СЕНТКОМ) підполковник Ерл Браун, повідомляє ТАСС.

"Ці повідомлення є неправдивими", − підкреслив Браун.

Раніше телеканал Sky News Arabia, посилаючись на заяву члена комітету з оборони і безпеки іракського парламенту Алі аль-Ганімі, повідомив про те, що США почали виведення своїх військ з 15 військових баз в Іраку.

Як повідомляло видання "Коментарі", кількість військових США, які отримали черепно-мозкові травми в результаті ракетного удару Ірану в ніч на 8 січня, становило 109 осіб. "На сьогоднішній день у 109 військовослужбовців США діагностовано легкі черепно-мозкові травми <...> 76 з них в даний час повернулися до служби", − вказали у відомстві. Наголошується, що 27 потерпілих були раніше доставлені в Німеччину для надання їм медичної допомоги, 21 з них пізніше перенаправили в США, ще один вже повернувся в Ірак, де знову приступив до виконання службових обов'язків. Парламент Ірану визнав Міністерство оборони США і американську армію терористичними організаціями. До списку терористів потрапили всі військові Збройних сил США, представники Міністерства оборони, а також всі компанії, які співпрацюють з Пентагоном.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://tass.ru/
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!