Головна Новини Світ Близький Схід В аеропорту Лівії ракети вразили два пасажирських літаки
commentss НОВИНИ Всі новини

В аеропорту Лівії ракети вразили два пасажирських літаки

Столичний аеропорт Лівії піддався ракетному обстрілу, постраждали припарковані там літаки

3 березня 2020, 17:59 comments3061
Поділіться публікацією:
В аеропорту Лівії ракети вразили два пасажирських літаки

В аеропорту "Мітіга" в Тріполі, Лівія, в результаті ракетної атаки постраждали два пасажирських літаки. Про це інформує Anadolu.

Повідомляється, що бойовики незаконних збройних формувань Халіфи Хафтара у ніч на 3 березня влаштували черговий ракетний обстріл столичного аеропорту. Серйозні пошкодження отримали два пасажирські літаки авіакомпанії Afriqiyah Airways та Burak Air, які були припарковані на території. На щастя, у момент ракетного нападу в лайнерах нікого не було. У компанії Afriqiyah Airways повідомили, що вчорашній ракетний удар вразив осколками один з їхніх літаків, тому лайнер став непридатним для використання.

Нагадаємо, в Лівії загинули люди внаслідок обстрілу армією Хафтара. Міністерство охорони здоров'я Лівії також повідомило, що в результаті обстрілу п'ятеро людей отримали поранення. Повідомляється, що всі загиблі та постраждалі — цивільні особи.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що сирійські військові потрапили під обстріл в провінції Ідліб. У Туреччині заявили — літак противника знищений.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!