Головна Новини Світ Близький Схід Саудівська Аравія закупить у США тисячу ракет
commentss НОВИНИ Всі новини

Саудівська Аравія закупить у США тисячу ракет

Американська компанія Boeing поставить тисячу ракет Саудівської Аравії

14 травня 2020, 10:58 comments1961
Поділіться публікацією:
Саудівська Аравія закупить у США тисячу ракет

Уряд Саудівської Аравії уклав контракт з американською авіабудівною корпорацією Boeing на постачання більше тисячі ракет протиповітряного і противокарабельного призначення. Про це повідомило міністерство оборони США.

Так, у Пентагоні зазначають, що вартість контракту склала близько 1,85 млрд євро. Протикорабельні ракети Boeing також стане поставляти в Бразилію, Катар і Таїланд. Відповідні угоди вже підписані, проте терміни постачань не розголошуються.

Як повідомляв портал "Коментарі", американський авіакосмічний концерн Boeing за січень 2020 року не оформив жодного нового замовлення на літаки вперше з 1962 року. У зв'язку з кризою, яка почалася після двох катастроф з участю колись самого продаваного в Америці лайнеру 737 MAX, компанія поставила замовникам тільки 13 літаків. Для порівняння в минулому році Boeing завершив січень з 45 новими замовленнями та поставками 46 літаків.

Раніше в керівництві компанії Boeing прийняли рішення тимчасово не випускати авіалайнери 737 MAX. Саме з цією моделлю літаків сталися катастрофи в Ефіопії та Індонезії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!