Головна Новини Світ Близький Схід Смертник атакував будівлю спецслужби в Афганістані
commentss НОВИНИ Всі новини

Смертник атакував будівлю спецслужби в Афганістані

В результаті терористичної атаки на будівлю спецслужб в Афганістані загинули, щонайменше, 7 людей

18 травня 2020, 10:26 comments1792
Поділіться публікацією:
Смертник атакував будівлю спецслужби в Афганістані

Терорист-смертник атакував будівлю Національного управління безпеки в провінції Газні, Афганістан. Загинули, як мінімум, семеро. Більше сорока чоловік — поранені, повідомив телеканал Tolo News, посилаючись на власні джерела у владі. Більшість з тих, хто загинув чи був поранений, це працівники НУБ.

Вибух прогримів поблизу регіонального управління спецслужби на світанку. Це підтвердили і в Міністерстві внутрішніх справ Афганістану. Однак там зазначили, що головною метою бойовиків був релігійний центр у східній провінції.

Терористичну атаку здійснив смертник. Близько 4 ранку за місцевим часом він підігнав заміновану машину до будівлі, а потім активував вибухівку. Через кілька годин після атаки, відповідальність за теракт взяли на себе представники радикального ісламістського угруповання Талібан.

Раніше представники цього ж угрупування атакували блок-пост силовиків в провінції Гільменд. Тоді, за словами прес-секретаря губернатора, загинули 5 військових. Ще стільки ж було поранено.

Також "Коментарі" розповідали про те, що на початку березня бойовики розстріляли акцію пам'яті в Кабулі. Однак тоді таліби заявили, що до нападу непричетні.

Фото: Tolo News



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!