Головна Новини Світ Решта світу «Вперше проспав виліт»: житель Казахстану, який пропустив смертельний рейс
commentss НОВИНИ Всі новини

«Вперше проспав виліт»: житель Казахстану, який пропустив смертельний рейс

Чоловік, який не потрапив на літак, що зазнав аварії в Казахстані, розповів про свій другий день народження

27 грудня 2019, 14:10 comments2659
Поділіться публікацією:
«Вперше проспав виліт»: житель Казахстану, який пропустив смертельний рейс

Житель Астани збирався на пасажирський лайнер авіакомпанії Bek Air, що зазнав краху 27 грудня, але дивом вижив у цій страшній авіакатастрофі – просто не прибув на рейс, бо проспав. Про це повідомляє Tengri news.

Так, астанчанин Асхат Утєпов планував летіти додому, до сім'ї, смертельним рейсом з Алмати у Нур-Султан, але вперше у своєму житті проспав. Як розповів щасливчик, він часто переміщається країною на літаках і завжди заздалегідь приїжджає в аеропорт, щоб не заскакувати на борт впритул перед вильотом. Місто було для нього перевалочним пунктом, тому ночував у готелі, де його розбудили о 5 ранку. Але чоловік подумав, що часу для зборів ще достатньо, і вирішив ще недовго подрімати. У підсумку – очі відкрив, коли на годиннику вже було о 9:00. Як розповів Утєпов, його розбудили телефонні дзвінки близьких і друзів – всі вітали з другим днем народження, що викликало у нього здивування.

"Відкриваю новини і розумію, що дивом врятувався", — розповів щасливчик.

Чоловік додав, що не зміг би вижити в авіакатастрофі, оскільки у нього було переднє місце. Зазначимо, що Утєпов збирається незабаром додому і має намір знову летіти літаком.

Нагадаємо, в Казахстані пасажирський літак Bek Air впав у районі житлового сектора. Загинули 12 людей, ще 49 – постраждали. Серед останніх є двоє українців.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що громадяни України отримали травми середньої тяжкості, загрози їхньому життю немає. Опубліковані фото і відео з місця трагедії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!