Головна Новини Світ Решта світу В Азербайджані почалося розслідування щодо порушень на виборах в парламент
commentss НОВИНИ Всі новини

В Азербайджані почалося розслідування щодо порушень на виборах в парламент

Позачергові вибори в парламент Азербайджану пройшли 9 лютого

13 лютого 2020, 03:40 comments1277
Поділіться публікацією:
В Азербайджані почалося розслідування щодо порушень на виборах в парламент

ЦВК Азербайджану почала розслідування щодо порушень на позачергових парламентських виборах. Про це заявив президент країни Ільхам Алієв.

"Ми самі зацікавлені в тому, щоб винні понесли покарання і такого роду випадки не повторювалися",- сказав Алієв на зустрічі з молоддю в Кюрдемирском районі.

Позачергові вибори в парламент Азербайджану пройшли 9 лютого. Число мандатів правлячої партії "Новий Азербайджан" в новому парламенті зросла і становить понад 70 з 125.

 Як раніше повідомляли "Коментарі", вибори президента Еквадору відбудуться в наступному році 7 лютого. Про це повідомив Національна виборча рада. Раніше планувалося провести їх 28 лютого 2021 року. "Технічні команди Національної виборчої ради та Виборчого суду рекомендували в якості дати проведення першого туру виборів — неділю, 7 лютого 2021 року, а для проведення другого туру виборів — 11 квітня", — йдеться в заяві ради. А в Румунії пройдуть дострокові вибори в парламент. Про це повідомив прем'єр-міністр Людовик Орбан. Свою заяву глава уряду зробив після зустрічі з президентом Йоханнисом. Відзначається, що переговори чиновників тривали кілька годин. "Я це чітко кажу. Президент Румунії і я вирішили, що Румунії краще ініціювати дострокові вибори", — сказав прем'єр-міністр.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!