Головна Новини Світ Решта світу На Тенеріфе внаслідок коронавірусу закрили на карантин готель
commentss НОВИНИ Всі новини

На Тенеріфе внаслідок коронавірусу закрили на карантин готель

Тисячу осіб в готелі на Тенеріфе закрили на карантин через коронавірус

25 лютого 2020, 12:27 comments2738
Поділіться публікацією:
На Тенеріфе внаслідок коронавірусу закрили на карантин готель

На популярному курорті, острові Тенеріфе в Атлантичному океані, в одного з постояльців готелю виявили коронавірус. Про це пише місцеве медіа Diario de Avisos.

Так, сьогодні позитивний тест на коронавірусну інфекцію виявили в італійця, який проживає у готелі H10 Costa Adeje Palace в Aдехі. Зазначається, що чоловік разом з дружиною проживали на курортному острові вже близько тижня. Зараженого тут же відправили в лікарню. А от готель влада вирішила закрити на карантин. Всього в готельному комплексі знаходиться близько 1000 туристів і співробітників. Підкреслюється, що як тільки в готелі виявили випадок зараження коронавірусом, нікому не дозволяли входити в готель або виходити за територію комплексу.

Нагадаємо, "уханьський" вірус нещодавно атакував Італію. Відомо про більше 150 заражених, влада скасувала карнавал у Венеції, а школи і держустанови закриті на карантин.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що внаслідок розповсюдження коронавірусної епідемії максимально обвалилися фондові ринки. Так, 500 найбагатших людей світу за добу втратили 139 млрд доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!