Головна Новини Світ Решта світу Хокей проти коронавірусу: Лукашенко в своєму стилі висловився про пандемію
commentss НОВИНИ Всі новини

Хокей проти коронавірусу: Лукашенко в своєму стилі висловився про пандемію

Лідер Білорусі Олександр Лукашенко раніше радив в цілях профілактики коронавірусу "трактор, поле і спирт", а тепер кращим антивірусом назвав хокей

28 березня 2020, 19:39 comments19124
Поділіться публікацією:
Хокей проти коронавірусу: Лукашенко в своєму стилі висловився про пандемію

Білоруський президент Олександр Лукашенко сьогодні зіграв в хокейному матчі, заявивши, що лід – це найкращий антивірусний засіб під час коронавірусної пандемії. Про це пише БЄЛТА.

Так, під час сьогоднішнього хокейного матчу глава Білорусі сказав: "Краще померти стоячи, ніж жити на колінах". За словами Бацьки, ніякі віруси не поміняють його графік. Більш того, пандемія не змогла не дати йому вийти на лід.

"Тут немає ніяких вірусів. Це холодильник. Найкраще здоров'я! Краще, аніж спорт, особливо лід, нічого немає. Антивірусні ліки, справжнісінькі", — заявив Лукашенко.

Нагадаємо, Лукашенко зібрався на переможний парад 9 травня до Москви. Білоруський лідер заявив, що якщо з Білорусі ніхто не приїде в Москву, то хто ж тоді поїде. Додавши, що Україна точно не прибуде до Росії на переможні заходи.

Раніше портал "Коментарі" розповів, що глава Білорусі Олександр Лукашенко в своєму стилі прокоментував паніку навколо коронавірусу, а також поділився з білорусами методами профілактики лихоманки. Зокрема, Бацька нахвалював роботу в полі, дезінфекцію "градусом" і суху сауну.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!