Головна Новини Світ Росія У Кремлі заявили, чого ще чекають від нормандської зустрічі
commentss НОВИНИ Всі новини

У Кремлі заявили, чого ще чекають від нормандської зустрічі

Глава МЗС РФ Лавров переконаний, що нормандський формат повинен завершитися повним виконанням Мінських угод

6 грудня 2019, 19:44 comments1649
Поділіться публікацією:
У Кремлі заявили, чого ще чекають від нормандської зустрічі

Глава Міністерства закордонних справ Російської Федерації Сергій Лавров заявив про чергові очікування від зустрічі в нормандському форматі в Парижі, згідно з якими конфлікт на Донбасі буде завершено. Про це передає інформагентство "РБК-Україна", посилаючись на російські ЗМІ.

"Будемо чекати додаткових домовленостей, які дозволять ліквідувати цей конфлікт, які дозволять надійно забезпечити безпеку людей у Донбасі, дозволять забезпечити їх права, які закріплені в мінських домовленостях, так званий Закон про особливий статус, і які дозволять цей конфлікт припинити", — підкреслив глава російського МЗС.

Зазначимо, вчора прес-секретар Кремля Дмитро Пєсков також висловив очікування офіційної Москви від того, що принесе ця зустріч двом сторонам конфлікту.

Пєсков зазначив, що глави української та російської держав вже неодноразово говорили по телефону.

"Це було конструктивне спілкування. Про конструктивному спілкуванні говорив і сам президент Путін. Якщо такий конструктивний діалог буде продовжений і під час очної зустрічі, це створить передумови для полегшеного виходу на рішення, які хвилюють обидві сторони", — підкреслив прес-секретар Кремля.

Нагадаємо, сьогодні портал "Коментарі" повідомляв, що п'ятий президент України Петро Порошенко зробив кілька настанов чинного гаранта Володимиру Зеленському для того, щоб його перша і ключова зустріч з Володимиром Путіним пройшла ефективно і продуктивно, без втрат для українського суверенітету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!