Головна Новини Світ Росія У Держдумі РФ кличуть Україну вступити до «Союзної держави»
commentss НОВИНИ Всі новини

У Держдумі РФ кличуть Україну вступити до «Союзної держави»

У Росії впевнені, що союз слов'янських держав - це нібито «величезна користь»

24 січня 2020, 09:19 comments4416
Поділіться публікацією:
У Держдумі РФ кличуть Україну вступити до «Союзної держави»

У Держдумі Росії заявили про можливість вступу України до "Союзної держави". Як передає "Лента.ру", перший заступник голови комітету Держдуми у справах СНД Віктор Водолацький вважає, що Україна могла би приєднатися до "Союзної держави".

Так, на думку Водолацького, "Союзна держава" дає переваги для соціальної захищеності й розвитку економіки. Нібито таку думку він почув від українців, які приїхали на "Слов'янський базар" у Вітебську. Водолацький впевнений, що Україна може стати активним учасником для побудови союзу як третя слов'янськя держава. З аргументів щодо співробітництва – "величезна користь", як у союзі РФ і Білорусі.

Нагадаємо, США заступилися за Україну перед Росією в День Соборності. Так посольство США закликало Росію поважати суверенітет України.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що російські політики намагалися "прорватися" в Україну, але українська прикордонна служба заборонила в'їзд з ряду причин. Зокрема, політики так не змогли підтвердити мету свого перебування в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!