Головна Новини Світ Росія "Мають право": Кремль відреагував на візит Помпео в Київ
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мають право": Кремль відреагував на візит Помпео в Київ

Москва не бачить нічого поганого в тому, що держави налагоджують стосунки між собою

31 січня 2020, 12:58 comments2344
Поділіться публікацією:
"Мають право": Кремль відреагував на візит Помпео в Київ

Прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков, відповідаючи на питання, чи розглядає Кремль візити держсекретаря США Майка Помпео в Україну, Білорусь, Казахстан і Узбекистан як бажання Вашингтона збільшити свій вплив у цьому регіоні, відповів негативно. Про це повідомляє УНІАН, посилаючись на прес-службу Кремля.

"США свої відносини з цими країнами. З багатьма країнами об'єднана і Росія інтеграційними процесами, досить динамічно розвиваються розвиненими двосторонніми відносинами, торгово-економічними зв'язками. Тому в даному випадку це абсолютно, скажімо так, самостійне явище", — сказав Пєсков.

Зате в якості відповіді на питання журналістів, що офіційна Москва думає про обіцянку Помпео підтримувати Україну в її протистоянні російської агресії, Пєсков відповів досить ухильно.

"У нас є Міністерство закордонних справ, яке є візаві пана Помпео. Наше ставлення до таких заяв ви знаєте, і тут зайвий раз можна навіть не повторюватися", — резюмував він.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава МЗС Росії Сергій Лавров закликав госсека США Майка Помпео продовжити договір між обома країнами про зниження продуктивності зброї.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!