Головна Новини Світ Росія Коронавірус у Росії: зафіксували двох перших хворих
commentss НОВИНИ Всі новини

Коронавірус у Росії: зафіксували двох перших хворих

Вперше заражених новим коронавірусом виявили в Росії, загальна ж кількість хворих у світі наближається вже до 10 000

31 січня 2020, 15:13 comments3825
Поділіться публікацією:
Коронавірус у Росії: зафіксували двох перших хворих

В сусідній з Україною державі, Російській Федерації, вперше виявили випадки захворювання новим коронавірусом, який прийшов з Китаю. Про це повідомив "Інтерфакс", посилаючись на віце-прем'єра РФ, голову оперативного штабу Тетяну Голікову.

Так, новий тип коронавіруса діагностували у двох людей у Забайкаллі й Тюменській області. Хворими виявилися громадяни Китаю. Наголошується, що вчора ввечері влада підтверджували, що випадків зараження китайської епідемією в країні немає.

Додамо, що Росія через коронавірус обмежує перетин монгольського кордону з РФ і починає евакуацію російських громадян з китайського міста Уханя і провінції Хубей. Всі росіяни, які знаходяться на острові Хайнань, будуть повернуті на батьківщину до 4 лютого.

На цей момент відомо про 9692 хворих, а смерть настала внаслідок хвороби у 213 осіб. Також є інформація про 171 людину, які пройшли лікування і одужали.

Нагадаємо, в Німеччині підтвердили п'ятий випадок зараження коронавірусом.

Раніше портал "Коментарі" писав, що вчора в аеропорту "Бориспіль" приземлився лайнер зі 158 українцями на борту, яких евакуювали з острова Хайнань внаслідок спалаху коронавіруса. А сьогодні рейсом компанії "МАУ" додому повернулося ще стільки ж людей. І незважаючи на те, що місто Ухань, де почалася епідемія, знаходиться далеко від туристичного острова, тут також зафіксували перші випадки коронавіруса у 46 китайців, один з яких помер. "Коментарям" вдалося поспілкуватися з українцями, які, незважаючи на людей в масках і відсутність в аптеках противірусних засобів, продовжують залишатися на Хайнані, вважаючи його безпечним.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Новини партнерів


Новини

Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!