Головна Новини Світ Росія "Масляков мало не посивів": у КВК на "Першому каналі" Крим показали частиною України
commentss НОВИНИ Всі новини

"Масляков мало не посивів": у КВК на "Першому каналі" Крим показали частиною України

Під час музичного номера білоруської команди "Діти Тюрінга, глядачам представили карту Росії без анексованого півострова

10 березня 2020, 13:52 comments16432
Поділіться публікацією:








"Масляков мало не посивів": у КВК на "Першому каналі" Крим показали частиною України

Під час трансляції російського "КВК" на "Першому каналі" Росії команда з Білорусі "Діти Тюрінга" виконали пісню, присвячену перспективі об'єднання двох сусідніх держав, під час якої представили карту Європи, де Росія окреслена без Кримського півострова.

Цікаво, що номер команди гравців був позитивно оцінений журі та глядачами залу, але цей нюанс виступи навряд чи залишився без уваги.

Протягом багатьох років різні команди КВК розповідали про жорстку цензуру на "Першому каналі" і строго означену політику передач, які виходять в ефір. Таким чином можна припустити, що головний керівник Клубу веселих і кмітливих Олександр Масляков, як мінімум, отримає догану від дирекції каналу на чолі з Костянтином Ернстом.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в кримсько-татарському Меджлісі готується травнева операція по поверненню корінного населення Криму, які були змушені переселятися з-за анексії півострова.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!