Головна Новини Світ Росія Олексій Навальний зняв свою версію фільму "Паразити"
commentss НОВИНИ Всі новини

Олексій Навальний зняв свою версію фільму "Паразити"

Російський опозиціонер і глава ФБК Олексій Навальний представив фільм-розслідування про відомих пропагандистів Кремля

10 березня 2020, 20:05 comments2823
Поділіться публікацією:








Олексій Навальний зняв свою версію фільму "Паразити"

Відомий російський опозиціонер і, мабуть, головний борець з корупцією в Росії Олексій Навальний зняв новий фільм-розслідування, присвячений двом російським пропагандистам і подружній парі Тиграну Кеосаяну і Маргариті Симоньян, назвавши його прогримілою на весь світ назвою "Паразити". Про це повідомляється на сайті Фонду боротьби з корупцією.

На відміну від традиційних роликів з викриттям корупційних схем топ-чиновників Росії, фільм про подружню пару з телеканалу "RussiaToday" і "НТВ" став повномасштабним і зайняв майже 40 хвилин часу глядачів.

"Як і у випадку з "Він вам не Дімон" та "Чайкою", ми вирішили не обмежуватися тільки видеоверсією розслідування, а зробити лонгрид. І тому, що хочеться, в якомусь сенсі, поставити пам'ятник дивовижній спритності наших медіа-паразитів. В цей раз був додатковий убивчий фактор. Нам довелося СЛУХАТИ ЖАРТИ нахабних злодіїв. Адже гумор (вірніше, "гумор") у них ключовий механізм корупції", — зазначено в повідомленні.

Дійсно, при перегляді фільму кілька разів показані епізоди передач, якими годують російських обивателів з центральних каналів, а тому не дивно, що на цьому тлі пропаганда проти України і Заходу вільно проникає не тільки у вуха, але і у свідомість електорату Володимира Путіна.

Як би там не було, а Навальний у властивій йому манері вдало провів паралель між паразитами зі світу флори і фауни з паразитуючими на довірливості громадян спекулянтами, які отримують за нісенітні, брехливі і третьосортні передачі колосальні гонорари з державного бюджету.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що глава Російської Федерації Володимир Путін передбачив поправки до Конституції, які дозволять йому балотуватися необмежену кількість разів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

comments

Новини партнерів


Новини

?>
Підписуйтесь на повідомлення, щоб бути в курсі останніх новин!